خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دادگاه کیفری حکم بازداشت دو مقام روس را صادر کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 05 تیر 1403 - 15:30
دادگاه کیفری بین‌المللی دو حکم بازداشت برای سرگئی شویگو وزیر دفاع سابق و رئیس ستاد کل ارتش روسیه صادر کرد.
دادگاه،كيفري،المللي،بازداشت،والري

دادگاه مقدماتی دادگاه کیفری بین‌المللی دو حکم بازداشت برای سرگئی شویگو (وزیر دفاع سابق) و والری گراسیموف، رئیس ستاد کل ارتش روسیه صادر کرد.
براساس گزارش آر تی، این در بیانیه‌ای از سوی کمیته پیش از محاکمه دوم دادگاه کیفری بین المللی آمده است.
در این بیانه ذکر شد: در ۲۴ ژوئن، کمیته پیش از محاکمه دوم دادگاه کیفری بین المللی دو حکم بازداشت برای دو نفر به نام‌های سرگئی شویگو و والری گراسیموف، در راستای زمینه وضعیت اوکراین صادر کرد.
شایان ذکر است که کشور‌هایی که بیش از نیمی از جمعیت جهان در آنها زندگی می‌کنند از جمله روسیه، هند، قزاقستان، آمریکا، ترکیه و سایرین صلاحیت دادگاه کیفری بین المللی را به رسمیت نمی‌شناسند.
مجلس نمایندگان آمریکا پیش از این از اعمال تحریم‌ها علیه دیوان کیفری بین المللی به دلیل تهدید این دادگاه به بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی حمایت کرده بود.
مترجم: مینا عظیمی