خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شاعری: وزارت جهاد مطالبات گندم‌‌کاران و کشاورزان را بدهد

فارس | سیاسی | دوشنبه، 27 خرداد 1398 - 17:39
نماینده مردم بهشهر در مجلس گفت: وزارت جهاد کشاورزی باید پرداخت مطالبات گندم‌کاران و کشاورزانی که به دلیل سیل دچار خسارت شده‌اند را سریع‌تر پرداخت کند.
بهشهر،سيل،نماينده،پرداخت

نماینده مردم بهشهر در مجلس گفت: وزارت جهاد کشاورزی باید پرداخت مطالبات گندم‌کاران و کشاورزانی که به دلیل سیل دچار خسارت شده‌اند را سریع‌تر پرداخت کند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، علی محمد شاعری نماینده مردم بهشهر در مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی گفت: از فرمایشات مقام معظم رهبری در برابر نخست وزیر ژاپن با موضوع رد مذاکره با آمریکایی‌ها قدردانی می‌کنم.
وی افزود: از وزارت جهاد کشاورزی می‌خواهم درباره پرداخت مطالبات گندم‌کاران و کشاورزانی که به دلیل سیل دچار خسارت شده‌اند اقدام عاجل کند.
نماینده مردم بهشهر در تذکری به وزارت راه تصریح کرد: راه‌های روستایی شرق مازندران به دلیل سیل و رانش دچار خسارات شده‌اند که باید رسیدگی به این موضوع در دستور کار این وزارتخانه باشد.
انتهای پیام/