خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشترکان خانگی همدان چه میزان مصرف دارند؟

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 27 خرداد 1398 - 17:21
مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: با ورود به فصل گرم سال پیک مصرف برای استان همدان تعیین شده که پیک مصرف تعیین شده این هفته 640 مگاوات است.
مصرف،برق،استان،مديريت،همدان،پيك،مشتركان،شركت،خانگي،توزيع،شهر ...

لیدا یوسفی در گفت‌و گو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: با توجه به اعلام شرکت توانیر مبنی بر افزایش مصرف برق در هفته جاری به دلیل افزایش دمای هوا در کل کشور، رعایت صرفه‌جوی در مصرف برق توسط همه شهروندان بیش از پیش ضرورت دارد.
وی افزود: این موضوع باید به عنوان یک وظیفه ملی مورد توجه همه باشد.
سقف پیک تعیین شده توسط شرکت توانیر برای استان در هفته جاری 640 مگاوات است و رسیدن به این حد از مصرف برق در استان برای پرهیز از خاموشی برنامه‌ریزی شده ضرورتی انکارناپذیر است که با تعامل و همراهی شهروندان استان همدان محقق خواهد شد.
مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: از شهروندان استان همدان تقاضا داریم تا در بین ساعت‌های 13 تا 16 برق را مدیریت شده‌تر از قبل مصرف کنند تا همه شهروندان امکان بهره‌مندی از برق تولیدی را داشته باشند و به ناچار به دلیل گذر از پیک مصرف تعیین شده خاموشی برنامه‌ریزی شده اجرا نشود.
وی اظهار داشت: یکی از راهکار‌های رسیدن و تحقق سقف پیک مصرف برق در استان همدان هم آنست که با همکاری و تعامل اصناف و کسبه و مردم، دمای داخل ساختمان محل سکونت و کار خود را بین 24 تا 26 درجه تنظیم کنند و مانع از هدر رفت سرمای تولیدی توسط سامانه‌های خنک‌کننده موجود شوند و اگر برای آنان امکان دارد در نهایت از سرمای طبیعی یا کولر آبی با دور کند استفاده کنند.
یوسفی درباره مدیریت مصرف مشترکان خانگی هم گفت: از مشترکان خانگی برق استان تقاضا داریم وسایل پرمصرف مانند اتو، سشوار، جارو برقی، ماشین لباسشویی و مانندآن را در این ساعت استفاده نکنند و با برنامه‌ریزی مناسب استفاده از این وسایل را به ساعت‌های نخست صبح که هوا خنک و پیک مصرف کمتر است، انتقال دهند.
مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در پاسخ این سئوال خبرنگار تسنیم که مشترکان خانگی چه مقدار مصرف دارند، اظهار داشت: حدود 7 درصد از مشترکان خانگی استان همدان بیش از 300 کیلو‌وات ساعت در ماه مصرف می‌کنند که اگر این مشترکان مصرف برق خود را به کمتر از 300 کیلو‌وات ساعت در هر ماه کاهش دهند که آنهم با رعایت الگوی مصرف برق محقق می‌شود‌ از روش‌های تشویقی پیش‌بینی شده در قالب تخفیف‌ هزینه‌های مصرف برق برخودار خواهند شد.
وی افزود: از نکات مهم دیگر افزایش برق و مدیریت بهینه آن مصرف برق در مکان‌های اداری است که کارکنان این نهاد‌ها هم می‌توانند در زمان اوج مصرف برق که قبلا مطرح شد استفاده بهتری از وسایل برقی داشته باشند تا بار سرمایش تولیدی در این مکان‌ها مدیریت شده و بهینه باشد.
آسانسور‌ها هم مصرف برقی دارند که کاهش مصرف آن نقش موثری در مدیریت بهینه مصرف برق و کاهش پیک دارد همچنین کارکنان دستگاه های اداری در نهایت سعی کنند استفاده از دستگاه کپی را به ساعت‌های نخست روز منتقل کنند.
یوسفی گفت: یکی از راهکار‌های دیگر مدیریت مصرف برق و پیک مصرف اجرای تفاهم‌نامه پاسخ بار است که صنایع و کارخانجات، کشاورزان، ایستگاه‌های توزیع گاز سی ان جی، مراکز اداری و تجاری با شرکت توزیع برق امضا کردند و انتظار است که طبق تفاهم‌نامه به تعهد خود عمل کنند تا تابستان گرم پیش‌رو را با حداقل خاموشی برنامه‌ریزی شده پشت سر بگذاریم و منجر به بهره‌مندی همه اقشار از نیروی پاک و دوستدار محیط‌زیست یعنی برق شود.
انتهای پیام/ش