خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازیکنان جدید استقلال تست پزشکی می‌دهند

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 27 خرداد 1398 - 17:21
۵ بازیکن جدید استقلال اواخر هفته جاری در کلینیک این باشگاه تست‌های پزشکی را پشت سر می‌گذارند.
استقلال،پزشكي،باشگاه،تهران،بازيكناني،ايتاليايي،امضا،مربي

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، علی دشتی، میلاد باقری، محمد بلبلی، مسعود ریگی و سیاوش یزدانی بازیکنانی هستند که با باشگاه استقلال تهران قرارداد داخلی خود را امضا کرده اند.
آندره‌آ استراماچونی که با عقد قراردادی ۲ ساله هدایت آبی پوشان را برعهده گرفته است از مدیران استقلال خواسته است تا بازیکنان جدید پس از انجام تست‌های پزشکی به استقلال اضافه شوند.
بر این اساس بازیکنانی که به تازگی با استقلال قرارداد داخلی شان را امضا کرده اند آخر هفته با حضور در کلینیک پزشکی استقلال زیر نظر دکتر نوروزی پزشک باشگاه استقلال تهران تست‌های پزشکی را انجام می‌دهند.
البته دیگر بازیکنانِ سال گذشته استقلال برای انجام تست‌های پزشکی باید به ایفمارک مراجعه کنند.
طبق آخرین اخبار قرار بود که مربی ایتالیایی استقلالی‌ها روز چهارشنبه به ایران بیاید و گفته می‌شود که پیروز قربانی و بهزاد غلامپور به عنوان دستیاران ایرانی در کنار مربی ایتالیایی روی نیمکت استقلال خواهند نشست.
همچنین با حضور آندره‌آ استراماچونی در ایران تمرینات تیم فوتبال استقلال تهران آغاز خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
دعوای خیابانی استقلال با وثیقه حل شد
استعفای احتمالی عضو هیئت مدیره استقلال!
توافق نهایی استقلال با طارق همام
انتهای پیام/
بازیکنان جدید استقلال در تست های پزشکی