سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازی‌های جامعه جهانی، بحران افغانستان را تشدید کرده است - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 04 تیر 1403 - 16:13
رئیس هیئت مذاکره کننده صلح دولت پیشین افغانستان با طالبان اظهار داشت بازی های متضاد جامعه جهانی، بحران افغانستان را تشدید کرده است.
افغانستان،بحران،كنوني،صلح،اشاره

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «محمد معصوم استانکزی» رئیس هیئت مذاکره کننده صلح دولت پیشین افغانستان با طالبان در آستانه نشست سوم دوحه گفت موضع‌گیری و بازی‌های متضاد جامعه جهانی، بحران در افغانستان را همواره تشدید کرده است.
وی افزود بین عمل و گفتار بازیگران در افغانستان تفاوت زیادی وجود دارد که این امر سبب تشدید بحران خواهد شد.
استانکزی با اشاره به وضعیت «عمران خان» در پاکستان نیز خاطرنشان کرد کشورهای منطقه باید از سیاست دولت اسلام‌آباد درس بگیرند.
رئیس هیئت مذاکره کننده صلح دولت پیشین افغانستان تاکید کرد حکومت کنونی کابل به خواست مشروع مردم باید اهمیت دهد تا مجبور نباشد دست کمک به سوی بیگانگان دراز کنند.
وی با اشاره به شرایط افغانستان نیز گفت راه حل برون رفت این کشور از مشکلات و بحران، اتحاد زیر یک چتر بزرگ ملی است.
استانکزی پیش از این نیز با اشاره به نقش جامعه جهانی در بحران کنونی افغانستان تاکید کرده بود: جامعه جهانی بخشی از بحران کنونی این کشور است و نباید تنها نظاره‌گر باشد، بلکه باید در آوردن صلح به مردم افغانستان کمک کند.
انتهای پیام/.