خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بلای خلیج فارس بر سر استقلال!

مشرق | ورزشی | دوشنبه، 04 تیر 1403 - 06:00
در شرایطی که هولدینگ خلیج فارس مدت هاست مدیریت استقلال را برعهده گرفته، نگرانی ها درباره مدل و روند حرکتی آن روزافزون شده.
استقلال،قرار،هولدينگ،نكونام،باشگاه،فني،تيم،هوادار

سرویس ورزش مشرق- استقلال که گمان بر این بود که بتواند به قهرمانی لیگ برتر برسد، در پایان نتوانست این عنوان را به نام خود کند.
رفتارهای عجیب جواد نکونام و حواشی خودساخته اش که استقلال را دچار بحران کرد، در کنار ناتوانی فنی اش در کورس با پرسپولیس موجب شد تا این تیم در یک قومی جام، ناکام بزرگ نامیده شود.
اما در هفته های آخر و با حضور هولدینگ خلیج فارس به عنوان مالک جدید، انتظار بر این بود که شاهد یک تغییر رویکرد در این تیم شوند اما به نظر می رسد همان وضعیت آشفته سابق ادامه داشته باشد.
هولدینگ که مدت هاست بر باشگاه حاکم شده، هنوز حتی تکلیف مدیرعامل را مشخص نکرده و معلوم نیست چه آینده مدیریتی بر این باشگاه با میلیون ها هوادار حاکم خواهد بود؟
وضعیت کادر فنی نیز اگرچه مواردی داشت اما به راستی دستاورد حضور نکونام در استقلال با ریخت و پاشش چه بوده؟
اکنون که قرار بر این گذاشته شده که او در تیم بماند، قرار است چگونه دستاوردی به دست آورد که سابقه اش نشان داده توانایی فنی لازم را ندارد؟
ساز و کار تصمیم سازی ها و تصمیم گیری ها در باشگاه بر چه مبنا و ساختاری گذاشته شده؟
این شهرآشوب که هولدینگ در استقلال راه انداخته، آینده ای تاریکی را مقابل میلیون ها هوادار قرار داده است.
استقلال که نشان داده با جواد نکونام توانایی برآورده کردن خواسته های هوادارانش را ندارد، حالا با مدیریت هولدینگی مواجه شده که منفعلانه صرفا نگاه می کند.
خصوصی سازی که قرار بود راه حلی برای خروجی از بحران و بن بست باشد، تبدیل به یک بلای لاینحل برای آبی های تهران شده ...