خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 17 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قرارداد احداث واحدهای آمونیاک و اوره پتروشیمی گلستان امضا شد

تسنیم | اقتصادی | یکشنبه، 03 تیر 1403 - 19:13
قرارداد EPCC احداث واحدهای آمونیاک و اوره پتروشیمی گلستان با حضور استاندار گلستان و مدیرعامل هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس به امضا رسید و مقرر شد تا پیمانکار این طرح، پروژه را 36 ماهه به مرحله راه اندازی برساند.
پتروشيمي،گلستان،پروژه،هلدينگ،خليج،فارس،اوره،مديرعامل

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، عبدالعلی علی‌عسگری مدیرعامل هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در آیین امضای قرارداد احداث واحدهای آمونیاک و اوره پتروشیمی گلستان اظهار داشت: پتروشیمی گلستان یادگار دولت سیزدهم برای مردم گلستان خواهد بود که با تلاش و پیگیری رئیس جمهور شهید موانع آن برطرف شد و پس از سالها قرار شد اجرایی شود.
وی افزود: منطقه زیبای آق‌قلا و اینچه‌برون که نقاط کلیدی و مهمی در کشور هستند، هنوط جایگاه واقعی خودشان را در توسعه و تجارت پیدا نکرده‌اند، اجرای پروژه پتروشیمی گلستان در این منطقه، تأثیر مهمی در رشد و توسعه این مناطق خواهد داشت.
علی‌عسگری با اشاره به مخالفت‌هایی برای ورود هلدینگ خلیج فارس به پروژه پتروشیمی گلستان گفت: شروط متعددی را برای ورود هلدینگ به این پروژه گذاشته بودیم که یکی از آنها تأمین مالی از طرف صندوق توسعه ملی و بحث تخفیف 5درصدی خوراک بود.
وی ادامه داد: پروژه اوره با هزینه‌هایی که داشت سودده نبود اما با ساختاری که ایجاد کردیم، پروژه پتروشیمی گلستان هم برای 90 هزار سهامدار آن و هم برای هلدینگ خلیج فارس و سهامدارانش یک پروژه سودآور خواهد بود.
مدیرعامل هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس اذعان داشت: نام پروژه را به یاد رئیس جمهور شهید و نقش موثر ایشان در راه‌اندازی آن، پروژه پتروشیمی شهید رئیسی گلستان می‌گذاریم.
امروز قرارداد EPCC احداث واحدهای آمونیاک و اوره پتروشیمی گلستان با حضور استاندار گلستان و مدیرعامل هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس به امضا رسید و مقرر شد تا پیمانکار این طرح، پروژه را 36 ماهه به مرحله راه‌اندازی برساند.
انتهای پیام/