خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قرارداد هافبک تیم فوتبال ذوب‌آهن تمدید شد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 27 خرداد 1398 - 16:02
هافبک هجومی تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان قرارداد خود با این تیم را تمدید کرد.
قرارداد،باشگاه،تمديد،بازيكن

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، باشگاه ذوب‌آهن در ادامه تمدید قرارداد بازیکنان تیم فوتبال این باشگاه امروز قرارداد محمدرضا عباسی هافبک هجومی خود را نیز تمدید کرد.
طبق اعلام باشگاه ذوب‌آهن این بازیکن 22 ساله یک فصل دیگر با این تیم قرارداد داشته و برای یک فصل دیگر نیز با ذوب‌آهن به توافق رسیده است.
مسئولان باشگاه ذوب‌آهن پیش از این قرارداد قاسم حدادی‌فر، هادی محمدی، ارسلان مطهری و میلاد فخرالدینی را نیز تمدید کرده بودند.
محمدرضا خلعتبری و رحیم زهیوی دو بازیکن مصدوم این تیم هم با رهایی از بند مصدومیت می‌توانند ذوب‌آهن را در فصل پیش رو همراهی کنند.
البته ذوبی‌ها به‌دنبال برگرداندن احسان پهلوان، دانیال اسماعیلی‌فر و مهدی مهدی‌پور 3 بازیکن سرباز خود هم هستند اما این موضوع هنوز محقق نشده است.
انتهای پیام/ح