خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زندان باید جنبه بازدارندگی از جرم داشته باشد

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 02 تیر 1403 - 17:50
رئیس کل دادگستری یزد بر حفظ بازدارندگی مجازات زندان تأکید کرد و خواستار نظارت دقیق بر اجرای احکام شد.
كاهش،كيفري،جمعيت،طهماسبي،يزد،مجازات،توبه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، حجت الاسلام حسین طهماسبی ظهر امروز در نشست کاهش جمعیت کیفری یزد بر اهمیت استفاده از مجازات زندان به عنوان یک عامل بازدارنده تأکید کرد و گفت: کاهش جمعیت کیفری نباید به قیمت کاهش بازدارندگی مجازات زندان باشد.
طهماسبی با اشاره به ضرورت دقت در مصوبات و ارزیابی اجرای آن‌ها، افزود: این نشست‌ها برای استفاده از خرد جمعی و اخذ تصمیمات کارشناسی تشکیل می‌شوند و در هر جلسه باید مصوبات جلسات قبل ارزیابی و میزان اثرگذاری آن‌ها بررسی شود.
رئیس کل دادگستری یزد همچنین بر نظارت دقیق بر اجرای احکام تأکید کرد و افزود: یک مقام قضایی پس از رسیدگی کامل و استناد به ادله و مستندات، حکم صادر می‌کند تا عدالت اجرا و حق استیفا شود.
وی با بیان اینکه کاهش جمعیت کیفری نیازمند شرایط و الزامات خاصی است، هشدار داد که نباید به هر قیمتی در این جهت حرکت کرد، زیرا ممکن است اهداف قضایی تحت تأثیر قرار گیرند.
طهماسبی همچنین به استفاده از ظرفیت توبه برای کاهش مجازات حبس اشاره و تصریح کرد: توبه یک تأسیس قانونی است، اما نباید بدون رعایت شرایط و ضوابط شرعی و قانونی بهانه‌ای برای کاهش جمعیت کیفری شود.
انتهای پیام/781