خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بنگاه‌هایی که سقف اجاره‌بها را رعایت نکنند جریمه می‌شوند

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 02 تیر 1403 - 12:52
مدیرکل راه وشهرسازی استان تهران گفت: با مشاوران املاک متخلفی که بیش از سقف ۲۶ درصد قرارداد اجاره مسکن برای مستاجران منعقد کنند، جرائم مالی سنگینی از آنها اخذ خواهد شد.
استان،تهران،املاك،وشهرسازي،مشاوران،اقدام،مسكن،برخورد

حسین جنتی مدیرکل راه وشهرسازی استان تهران در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه مشاوران املاک در استان تهران نباید به هیچ عنوان اقدام به ثبت قرارداد اجاره مسکن بیش از سقف اجاره بهای مسکن کنند گفت: اداره کل راه وشهرسازی استان تهران اقدام به بازرسی های دوره ای هفتگی ،ماهانه و فصلی از تمامی شهر و یا شهرستان های استان تهران می کنند که در این بین اگر قراردادی بیش از نرخ مصوب منعقد شده باشد با مشاور املاک متخلف برخورد خواهد شد.
وی ادامه داد: در شرایط کنونی اگر مالکی قصد داشت اقدام به انعقاد قرارداد بیش از ۲۶ درصد کند اداره کل راه وشهرسازی استان تهران مشاور املاک را متخلف می داند وبا آن برخورد خواهد کرد.
جنتی اظهار کرد:طبق قانون ساماندهی بازار زمین و مسکن اگر مشاوران املاک اقدام به انعقاد قرارداد مسکن بیش از نرخ تعیین شده کنند مشمول جرائم مالی که سازمان تعزیرات برای آنها در نظر گرفته است می شود و این جرائم هم متناسب با تخلفی که انجام داده اند سنگین خواهد بود.
مدیرکل را ه وشهرسازی استان تهران توضیح داد: مشاوران املاک استان تهران فرصت دارند که ظرف دو هفته اقدام به دریافت مجوز و اتصال به سامانه املاک و اسکان را انجام دهند تا در بازرسی های دوره ای که سازمان تعزیرات با کمک اداره کل راه وشهرسازی استان تهران انجام می دهند مشکلی برای مشاور املاک پیش نیاید.
او تاکید کرد: سیاست اصلی ما بازرسی های دوره ای و برخورد با مشاوران املاک متخلف در سراسر استان تهران است و با مشاوران املاکی که در این بخش مجوزهای لازم را نداشته باشند برخورد خواهد شد.
خبرنگار: محبوبه کباری