خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ظرفیت‌های ملی در دولت شهید آیت‌الله رئیسی به‌کار گرفته‌ شد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 01 تیر 1403 - 14:12
مشاور ستاد جلیلی در خوزستان گفت: در دولت شهید رئیسی توانستیم ظرفیت های ملی و فراملی را برای حل مشکلات پای کار بیاوریم.
مسير،رئيسي،شهيد،دولت،جليلي،خوزستان،ديپلماسي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علی خضریان نماینده مردم تهران در مجلس و مشاور ستاد جلیلی در نشست با نخبگان فرهنگی و هنری خوزستان اظهار داشت: در انتخابات پیش رو دو مسیر پیش روی ملت است.
وی با اشاره به خدمات ماندگار شهید رئیسی افزود: شهید رئیسی اسوه یک رئیس جمهور مکتبی و اخلاقی و مردمی بود.
مشاور ارشد ستاد جلیلی گفت: یک مسیر که در انتخابات داریم، مسیر امتداد دولت شهید رئیسی است که مسیر خدمت صادقانه و پرتلاش است که دیدیم در خوزستان بیش از 8 بار حضور داشتند و بالای 45 همت کمک کرد که بسیاری از مشکلات زیرساختی خوزستان برطرف شد.
وی ادامه داد: مسیر دوم، مسیر ارتجاع و برگشت به دوران 8 سال دولت تدبیر و امید است که در آن روزانه فقط 700 نفر به سبب کرونا جان خود را از دست می‌دادند.
خضریان گفت: در عرصه دیپلماسی، شاهد دیپلماسی ذلت از سوی دولت اعتدال بودیم که ظرفیت‌های مختلف نادیده گرفته شد ولی در دولت شهید رئیسی توانستیم ظرفیت‌های ملی و فراملی را برای حل مشکلات پای کار بیاوریم.
وی گفت: جلیلی فردی سالم و توانمند و فسادستیز و بدون حاشیه است و نه خودش و نه خانواده‌اش حاشیه ندارند و دارای برنامه‌های راهبردی است.
انتهای پیام/341