خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وظیفه اصلی دستگاه قضایی رسیدگی به دعاوی است

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | جمعه، 01 تیر 1403 - 12:25
حجت‌الاسلام خلیلی گفت: تلاش خدمتگزاران در قوه قضاییه این است که اختلافات مردم با صلح و سازش ختم شود و این مهم به غیر از با کمک مردم محقق نمی‌شود.
قضاييه،قوه،توليد،خليلي،سازش

معاون اول قوه قضاییه:
حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی در اولین روز هفته قوه قضاییه در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه عملکرد دستگاه قضایی در یک سال گذشته را تشریح کرد.
خلیلی افزود: در دوره جدید قوه قضاییه قضاییه سعی شده با اطاله دادرسی به صورت منطقی برخورد کنیم.
وی اضافه کرد: در حوزه حمایت از تولید، تحقق شعار سال و اقتصاد مقاومتی اقدامات زیادی در قوه قضاییه انجام شده است و در مجموع سازمان بازرسی کل کشور و دادستانی‌های سراسر کشور به بیش از ۲۰ هزار مورد در حوزه تولید رسیدگی کردند که در نتیجه آن هزار و ۴۰۱ شرکت یا به چرخه تولید بازگشتند و یا احیا شدند.
معاون اول قوه قضاییه افزود: تلاش خدمتگزاران در قوه قضاییه این است که اختلافات مردم با صلح و سازش ختم شود و این مهم به غیر از با کمک مردم محقق نمی‌شود و در حال حاضر تعداد زیادی از مردم عضو شورا‌های حل اختلاف هستند و همین موضوع منجر به این شد که سال گذشته ۴۲ درصد پرونده‌ها منتهی به سازش شود.