خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیازمند: مشکل سربازی‌ام حل شد، در سپاهان می‌مانم - تسنیم

تسنیم | ورزشی | پنجشنبه، 31 خرداد 1403 - 21:49
دروازه بان تیم فوتبال سپاهان اصفهان اعلام کرد مشکل خدمت سربازی اش حل شده است و فصل آینده در این تیم می ماند.
سپاهان،خدمت،فصل،جام

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، پیام نیازمند پس از قهرمانی سپاهان در جام حذفی گفت: لیاقت این تیم بیشتر از اینها بود، ولی جای شکرش باقی است که با این همه سختی فصل با جام تمام شد و توانستیم بعد از چند سال هواداران را خوشحال کنیم.
وی در مورد اینکه سپاهان در مقطعی از فصل لیگ برتر دچار افت شد، گفت: یکسری مسائل به وجود آمد امان چون الان جو خوشحالی است وقت صحبت از گله و شکایت نیست.
مقطعی حیف شد و باعث شد لیگ را از دست بدهیم، ولی بازهم جای شکرش باقی است که جام حذفی را گرفتیم.
دروازه‌بان سپاهان اصفهان در واکنش به بحث مشمول شدن او برای رفتن به خدمت سربازی تصریح کرد: مشکل خدمت سربازی ام حل شد و فصل بعد هم با سپاهان هستم.
به دلیل قانون کفالت از مادرم به خدمت نمی‌روم.
انتهای پیام/