خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرعشی: نظرسنجی‌ها حکایت از مشارکت مطلوب دارد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 31 خرداد 1403 - 13:13
دبیرکل حزب کارگزاران نرخ مشارکت را بر مبنای نظرسنجی های انجام شد تاکنون 55 درصد پیش بینی کرد و گفت: نظرسنجی ها حکایت از رشد خوب مشارکت نسبت به انتخابات گذشته است.
كشور،مرعشي،مشاركت،مديريت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، حسین مرعشی امروز در جمع مردم جهرم اظهارداشت: در انتخابات جاری شرایط به گونه‌ای رقم خورد که بار دیگر اصلاح‌طلبان بتوانند در مدیریت کشور اثرگذار باشند.
مرعشی نرخ مشارکت را بر مبنای نظرسنجی‌های انجام شد تاکنون 55 درصد پیش‌بینی کرد و گفت: نظرسنجی‌ها حکایت از رشد خوب مشارکت نسبت به انتخابات گذشته است.
دبیرکل حزب کارگزاران همچنین با تأکید بر لزوم نهادینه سازی چرخش نخبگان در کشور عنوان کرد: نباید اجازه بدهیم افرادی در کشور حاکم شوند که سرمایه‌های کشور را بر باد دهند، تاریخ را تغییر دهند و سطح مبارزات سیاسی را به مسائل شخصی تقلیل دهند و سطح مدیریت کشور را فرو کاهند.
انتهای پیام/424.