خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خون فرانسوی‌ها در دوسلدوف ریخته شد/ از پیشانی شکافته گریزمن تا بینی شکسته امباپه

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 29 خرداد 1403 - 06:37
کیلیان امباپه، کاپیتان فرانسه، در دقایق پایانی بازی مقابل اتریش از ناحیه بینی دچار آسیب‌دیدگی شد.
ضربه،زمين،اتريش،زد،فرانسه

تیم ملی فوتبال فرانسه بازی مقابل اتریش را با مصدومیت نگران کننده کیلیان امباپه به پایان رساند.
در دقیقه ۸۶ بازی روی ارسال به سمت دروازه اتریش، امباپه قصد داشت با ضربه سر به توپ ضربه بزند که به اشتباه به شانه کوین دانسو ضربه زد و از شدت درد فریاد زد.
لحظاتی بعد دوربین‌های تلویزیونی نشان دادند که کادر پزشکی فرانسه به سرعت وارد زمین شده‌اند و صورت و لباس خونین امباپه دیده شد.
به نظر می‌رسد استخوان بینی او کاملا شکسته شده و به این ترتیب ادامه حضور این بازیکن در رقابت‌های یورو را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
البته این تنها خون ریخته شده فرانسوی‌ها در زمین دوسلدورف نبود و قبل از امباپه، گریزمن هم با برخورد به تبلیغات کنار زمین از ناحیه پیشانی دچار شکافتگی و خونریزی شد که البته مشکل او مثل امباپه جدی نبود و به کارش ادامه داد.