خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش یک درصدی حجم آب سد‌های کشور

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 28 خرداد 1403 - 09:25
میزان پرشدگی سد‌های کشور در این هفته با افت یک درصدی به ۶۶ درصد کاهش یافت و نشان می‌دهد که ۳۴ درصد ظرفیت سد‌ها خالی است.
مترمكعب،كشور،آبي

گرچه هنوز در برخی مناطق کشور شاهد بارش‌ها هستیم و سازمان هواشناسی هم از تداوم بارش‌ها و احتمال وقوع سیل خبر داد، اما آمار تازه دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور نشان از کاهش یک درصدی میزان پرشدگی سد‌ها دارد.
بر این اساس درصد پرشدگی سد‌های کشور از ابتدای سال آبی (ابتدای مهر ۱۴۰۲) تا ۲۶ خردادماه به ۶۶ درصد رسیده است.
همچنین از ابتدای سال آبی تا ۲۶ خردادماه ۳۶.۹۵ میلیارد مترمکعب آب وارد سد‌های کشور شده است.
این میزان در سال آبی گذشته ۳۴.۹۱ میلیارد مترمکعب بوده که ورودی امسال ۶ درصد بیشتر شده است.
میزان خروجی آب از سد‌های کشور هم از ابتدای سال آبی تا ۲۶ خردادماه ۲۴.۶۹ میلیارد مترمکعب شده است، در حالی که سال گذشته این رقم ۲۲.۷۷ میلیارد مترمکعب بود که رشد ۸ درصدی را نشان می‌دهد.
حجم آب موجود در سد‌های کشور هم از ابتدای سال آبی تا ۲۶ خردادماه به عدد ۳۴.۳۱ میلیارد مترمکعب رسیده که نسبت به ۳۱.۷۴ میلیارد مترمکعب سال گذشته ۸ درصد رشد داشته است.