خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مانور طرح تشدید نظارت بهداشتی بر دام در البرز

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 27 خرداد 1403 - 19:49
مدیرکل دامپزشکی استان البرز گفت: مانور طرح تشدید نظارت بهداشتی دام در عید قربان به همت مدیریت دامپزشکی استان البرز برگزار شد.
دامپزشكي،عيد،دام،نظارت،ذبح،اكيپ،قربان،رفيعي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، علیرضا رفیعی پور در حاشیه برگزاری مانور طرح اجرای تشدید نظارت بهداشتی عید سعید قربان گفت: دامپزشکی به عنوان متولی در امر ذبح کردن قربانی در روز عید قربان را بر عهده دارد تا مخاطره ای جان مردم را تهدید نکند.
وی افزود: 33 اکیپ ثابت، 15 اکیپ سیار و 100 نفر همکار در سراسر استان برای عید روز فطر فعال هستند.
مدیرکل دامپزشکی استان البرز با بیان اینکه در سال قبل بیش از4 هزار و 300 رأس دام تحت نظارت دامپزشکی البرز قربانی شدند، گفت: تب کریمه کنگو که یک بیماری مشترک در دام و انسان بوده بسیار خطرناک است که اگر در زمان ذبح مورد توجه قرار نگیرد سبب از دست دادن جان افراد می شود.
رفیعی پور با اشاره به اینکه نظارت بر سلامت دام جزو وظایف دامپزشکی است و تمام ظرفیت خود را برای عید قربان در اختیار دستگاه های مختلف قرار می‌دهد تا مردم گوشت سالمی را به منازل خود ببرند، بیان کرد: شهروندانی که به هر دلیلی امکان حضور در قربان‌گاه و کشتارگاه را ندارد با شماره گیری خط 1512 تماس بگیرند تا اکیپ سیّار سریعاً به محل مراجعه کرده و دام تحت نظارت دامپزشکی ذبح شود.
انتهای پیام/.