خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 05 آبان 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نکاتی برای پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان در تهیه نذورات

آفتاب | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 27 خرداد 1403 - 17:24
به منظور پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان هنگام انجام نذورات در عید قربان توصیه می‌شود دام زنده از میادین و محل‌های عرضه مجاز و تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری شود.
دام،گوشت،ذبح،قربان،دامپزشكي،حيوان

نکاتی برای پیشگیری از بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان در تهیه نذورات
به منظور پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان هنگام انجام نذورات در عید قربان توصیه می‌شود دام زنده از میادین و محل‌های عرضه مجاز و تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری شود.
دکتر پژمان بختیاری‌نیا با تبریک عید سعید قربان اظهار کرد: با توجه به انجام نذروات مردم و ذبح دام در روز عید قربان، رعایت بهداشت دام و در نتیجه گوشت قرمز بسیار حائز اهمیت است و نظارت کارشناسان دامپزشکی و بهداشت محیط بر سلامت دام و گوشت مهم است.
به گزارش معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، وی افزود: به منظور پیشگیری از بروز بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان به عموم مردم توصیه می‌شود دام زنده را از میادین و محل‌های عرضه مجاز و تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنند.
بختیاری‌نیا گفت: به هیچ عنوان دام را درمنازل و معابر عمومی ذبح نکنید.
گوشت دام ذبح شده حداقل به مدت ۲۴ ساعت و جگر و سایر امعا و احشای دام حداقل به مدت ۴۸ ساعت قبل از مصرف باید در دمای ۴ درجه یخچال نگهداری شود.
وی افزود: هنگام خرد کردن گوشت حتما از دستکش استفاده کنید و از مصرف گوشت و جگر نیم پز خودداری کنید.