خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترکمنستان بنزین «یورو

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | دوشنبه، 27 خرداد 1398 - 13:14
پالایشگاه تولید بنزین و گاز طبیعی بر اساس استاندارد یورو-5 در تاریخ 28 ژوئن سال جاری در استان «آخال» ترکمنستان آغاز به کار می‌کند.
پالايشگاه،توليد،بنزين،تركمنستان،استاندارد

پالایشگاه تولید بنزین و گاز طبیعی بر اساس استاندارد یورو-5 در تاریخ 28 ژوئن سال جاری در استان «آخال» ترکمنستان آغاز به کار می‌کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در بیشکک، پالایشگاه تولید بنزین و گاز طبیعی بر اساس استاندارد یورو-5 در تاریخ 28 ژوئن سال جاری در استان «آخال» ترکمنستان آغاز به کار می‌کند.
در پالایشگاه مذکور تجهیزات، تکنولوژی‌های نوین تولید شرکت‌های برتر جهان استفاده خواهد شد.
در پالایشگاه ترکمنی برای اولین بار تولید سوخت از جمله بنزین و نفت با استاندارد یورو- 5 در سطح صنعتی تولید می‌شود.
این پالایشگاه قابلیت تولید 600 هزار تن بنزین، 12 هزار تن دیزل و 115 هزار تن گاز مایع را دارد.
راه‌اندازی پالایشگاه جدید در چارچوب برنامه تقویت ظرفیت صادراتی حوزه نفتی-گازی ترکمنستان و جست‌وجوی بازارهای جدید انجام می‌شود.
علاوه بر این استفاده از تکنولوژی‌های نوین برای برآوردن اهداف کشور در بخش دفاع از محیط زیست انجام می‌شود.
انتهای پیام/ح