خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس جمهور کوبا سوار ناوچه روسی شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 27 خرداد 1403 - 08:37
رئیس جمهور کوبا با هدف استقبال از دوستان روسی خود سوار ناوچه روسی که در سواحل این کشور لنگر انداخته، شد.
زيردريايي،روسيه،كوبا،روسي،ايالات،متحده،كانل،دياز

میگوئل دیاز کانل، رئیس جمهور کوبا گفت که سوار ناوچه روسی ادمیرال گروشکوف Admiral Gorshkov و زیردریایی هسته‌ای کازان شده است تا از آنها بازدید کند.
دیاز کانل در طول اقامت خود در کشتی از «دوستان روسی» خود استقبال کرد.
روسیه تاکید کرده است این دیدار که شامل تمرینات نظامی می‌شود، یک «عمل عادی» است و تهدیدی ایجاد نمی‌کند.
انتظار می‌رود زیردریایی اتمی روسیه کازان، ناو روسی گورشکوف، نفتکش ناوگان نفت پاشین و یدک کش نجات نیکولای چیکر تا آخر هفته قبل از تمرینات هوایی و دریایی پیش بینی شده در دریای کارائیب در کوبا بمانند.
این رزمایش به عنوان نمایش قدرت در میان تنش‌ها بر سر کمک غرب به اوکراین تلقی می‌شود.
یک دسته از کشتی‌های جنگی ناوگان شمالی روسیه در ۱۲ ژوئن وارد سواحل کوبا شد.
در همین حال، آمریکا در واکنش به رزمایش دریایی روسیه در کارائیب زیردریایی هسته‌ای خود را به خلیج گوانتانامو فرستاد.فرماندهی جنوبی ایالات متحده (Southcom) در بیانیه‌ای در پلتفرم اجتماعی ایکس اعلام کرد که یو اس اس هلنا USS Helena، یک زیردریایی تهاجمی سریع هسته ای، روز پنجشنبه به آب‌های نزدیک پایگاه ایالات متحده در خلیج گوانتانامو رسید.
ارتش ایالات متحده بر این باور است که کشتی‌های کرملین می‌توانند در ونزوئلا، یکی دیگر از متحدان مسکو توقف کنند و می‌توانند تا تابستان در منطقه باقی بمانند.
مترجم: اعظم پورکند