خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتراض هواداران پرسپولیس و ادعای خلیلی

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 27 خرداد 1398 - 12:55
تعدادی از هواداران پرسپولیس به شرایط حاکم بر این اعتراض کردند.
پرسپوليس،باشگاه،هواداران،خليلي،برانكو،تعدادي

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، جدایی برانکو ایوانکوویچ از پرسپولیس با ناراحتی تعدادی از هواداران پرسپولیس همراه شده است و آنها با تجمع جلوی ساختمان این باشگاه به نوعی اعتراض خود را به گوش مسئولان باشگاه محبوب‌شان رساندند.
این نفرات که تعدادشان تقریباً به 50 نفر می‌رسید با دخالت مأموران نیروی انتظامی متفرق شدند، اما با این حال محسن خلیلی صحبت‌هایی را با هواداران ناراضی داشت.
نکته جالب توجه اینکه برخی سایت‌های خبری مدعی شدند خلیل در صحبت با خبرنگاران نام علی دایی و افشین قطبی را به‌عنوان گزینه‌های جانشینی برانکو معرفی کرده است که این موضوع با واکنش مدیر تیم پرسپولیس مواجه شد.
خلیلی به خبرنگاران حاضر در محل باشگاه پرسپولیس تأکید کرد که هرگز نام گزینه‌ای را مطرح نکرده است و مخالفانش به دنبال جوسازی علیه او هستند.
در ادامه نیز حسین خبیری تعدادی از هواداران معترض را به داخل باشگاه دعوت کرد و از آنها خواست دور یک میز نشسته و نظرات خود را مطرح کنند.
انتهای پیام/