خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زن کشی فجیع در بندرعباس/ مرد قاتل خانه را به آتش کشید

آفتاب | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 24 خرداد 1403 - 18:40
مردی که زنش را کشته بود بعد از قتل خانه شان را به آتش کشید.
انتظامي،پليس،بندرعباس،هرمزگان،قاتل،همسر،فرمانده،منزل،آگاهي،ق ...

زن کشی فجیع در بندرعباس/ مرد قاتل خانه را به آتش کشید
فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: مرد جوانی که همسر۲۷ ساله‌اش را به دلیل اختلافات خانوادگی به قتل رسانده بود، ساعاتی پس از ارتکاب جرم در بندرعباس دستگیر شد.
سردار علی اکبر جاویدان فرمانده انتظامی هرمزگان روز پنجشنبه در تشریح این خبر بیان کرد: در ساعت ۱۶:۵۹ سه شنبه ۲۲ خردادماه جاری درپی اعلام خبری به مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ مبنی بر قتل خانمی در منزل، بلافاصله ماموران پلیس آگاهی و گشت انتظامی کلانتری ۱۶ بندرعباس در محل حاضر و نسبت به بررسی دقیق موضوع اقدام کردند.
وی اظهار کرد: با حضور تیم انتظامی، کارآگاهان پلیس آگاهی و بازپرس ویژه قتل در محل مشخص شد که یکی از اتاق‌های خانه دچار آتش سوزی شده و زن جوان ۲۷ ساله در منزل بدون علائم سوختگی و با علائم خفگی در قسمت گردن فوت کرده و قاتل نیز از محل متواری شده است.
فرمانده انتظامی هرمزگان تصریح کرد: در بررسی مدارک موجود و تحقیقات انجام شده، انگشت اتهام به سوی همسر متوفی که با یکدیگر سابقه درگیری و اختلاف داشتند، نشانه رفت و با تلاش ماموران پلیس آگاهی استان و اشراف اطلاعاتی و اقدام به موقع، قاتل که از صحنه جرم با یک دستگاه پراید فرار کرده بود، در بلوارامام حسین شهر بندرعباس با شلیک پلیس به لاستیک خودروی وی، در کمتر از ۵ ساعت دستگیر شد.
جاویدان گفت: در تحقیقات انجام شده، متهم به بزه ارتکابی اعتراف و عنوان کرد: به دلیل اختلافات خانوادگی قبلی و درگیری با همسر خود دست به انجام چنین جنایتی زده و منزل را به علت برهم زدن صحنه، آتش زده است.
وی خاطرنشان کرد: این متهم پس از بازجویی‌های تخصصی و تکمیل پرونده به مرجع قضایی تحویل داده شد.