خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقلال خوزستان جریمه شد / توبیخ برای مربیان سپیدرود

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 27 خرداد 1398 - 12:05
کمیته انضباطی آرای خود را در خصوص تیم‌های لیگ برتری صادر کرد.
تيم،نقدي،جريمه،موهن،پرتاب،پرداخت،ريال

به گزارش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان و به نقل از فدراسیون فوتبال؛کمیته انضباطی آرای خود را در خصوص تیم‌های لیگ برتری به شرح زیر صادر کرد:
دیدار تیم‌های استقلال خوزستان و نساجی مازندران در هفته ۲۷ رقابت‌های لیگ برتر برگزار و از سوی تماشاگران تیم استقلال خوزستان تخلفاتی مبنی بر استفاده از شعار‌های موهن و پرتاب بطری آب به داخل زمین مسابقه رخ داد.
این تیم به پرداخت ۵۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
تیم سپید رود رشت به دلیل استفاده تماشاگرانش از شعار‌های موهن در دیدار برابر فولاد خوزستان باید ۵۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.
مسابقه تیم‌های نفت مسجد سلیمان و سپید رود رشت برگزار و از سوی داریوش صادقی، سرمربی تیم نفت مسجد سلیمان تخلفاتی مبنی بر بدرفتاری در قبال حریف رخ داد وی به جریمه نقدی ۵۰ میلیون ریالی محکوم شد.
نادر دست نشان و حامد طباطبایی- سرمربی و کمک مربی تیم سپید رود رشت به دلیل رفتار غیر ورزشی به توبیخ کتبی محکوم شدند.
تیم نفت مسجد سلیمان به دلیل داشتن ۶ بازیکن اخطاری، استفاده تماشاگرانش از شعار‌های موهن، پرتاب سنگ که منجر به مصدومیت شد و پرتاب اشیا به داخل زمین باید ۲۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.
تیم نساجی مازندران به دلیل استفاده تماشاگرانش از شعار‌های موهن و پرتاب اشیا به سوی تماشاگران در دیدار برابر صنعت نفت آبادان باید ۵۰ میلیون ریال جریمه نقدی پرداخت کند.
انتهای پیام/
جریمه نقدی برای تیم لیگ‌های برتری