خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پورمحمدی: دولت در مقوله شادی با اخم برخورد نکند

تسنیم | سیاسی | سه شنبه، 22 خرداد 1403 - 15:52
مصطفی پورمحمدی گفت: عوامل شادی ماندگار باید به صورت عمیق تولید شود و دولت باید بستر شادی را در جامعه ایجاد کند، دولت باید با مقوله شادی به صورت هوشمندانه برخورد کند و در فضای حذف، طرد و تنگ نظرانه و اخم و غضب برخورد نکند.
شادي،جامعه،پورمحمدي،برخورد،شكل

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی از کاندیداهای چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری در یک فیلم تبلیغاتی با اشاره به موضوع "شادی" در زندگی مردم و جامعه گفت: "شادی" یک گرانیگاه در همه عرصه‌هاست و دل شاد با زندگی خوب و آرام شکل می‌گیرد.
وی گفت: پدر خانواده باید درآمد خوب و محل سکونت خوبی داشته باشد و باید شهر دلنشین و محیط آموزشی درستی در جامعه شکل بگیرد و شادی اصلی از اینها تولید می‌شود.
.
پورمحمدی خاطرنشان کرد: عوامل شادی ماندگار باید به‌صورت عمیق تولید شود و دولت باید بستر شادی را در جامعه ایجاد کند.
وی تأکید کرد: دولت باید با مقوله شادی به‌صورت هوشمندانه برخورد کند و در فضای حذف، طرد و تنگ‌نظرانه و اخم و غضب برخورد نکند.
انتهای پیام/+