خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر خارجه ترکیه با اسماعیل هنیه دیدار کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 20 خرداد 1403 - 16:59
«هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه امروز با سفر به دوحه پایتخت خبر با «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس دیدار و گفتگو کرد.
تركيه،ديدار،جنگ،هاكان،هنيه

هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه که امروز برای حضور در نشست مشترک ترکیه و شورای همکاری خلیج فارس وارد دوحه شده، با اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس دیدار و گفتگو کرد.
به نوشته خبرگزاری آناتولی، هاکان فیدان قرار است در نشست «سازوکار گفتگو‌های راهبردی» با حضور وزرای خارجه ۶ کشور شورای همکاری خلیج فارس شرکت کند.
در دیدار هاکان فیدان و اسماعیل هنیه دو طرف در خصوص آخرین تحولات جنگ غزه و رایزنی‌های مربوط به توقف جنگ گفتگو کردند.
وزیر خارجه ترکیه در این دیدار گفت: «موضع ترکیه در خصوص شناسایی جنبش حماس به عنوان یک جنبش آزادیبخش مشروع و همچنین حمایت از مردم فلسطین، ثابت است».
او تأکید کرد که آنکارا به تلاش‌های سیاسی و دیپلماتیک خود چه از خلال نشست ترکی-خلیجی و چه از طریق گروه بریکس و دیگر گروه‌ها و نهاد‌های بین‌المللی برای توقف جنگ و تأمین حقوق مردم فلسطین ادامه می‌دهد».
پس از این دیدار اسماعیل هنیه نیز در بیانیه‌ای گفت: «حمله اسرائیل به اردوگاه النصیرات در مرکز غزه، ضرورت توقف کامل جنگ و خروج ارتش اسرائیل از غزه را در هر توافقی نشان داد».
منبع: فارس