خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توان تولید ۱۰۰۰ اتوبوس برقی در سال وجود دارد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 20 خرداد 1403 - 10:18
سرپرست معاونت حمل و نقل وزارت صمت اعلام کرد که ظرفیت و توان تولید سالانه هزار دستگاه اتوبوس برقی در کشور ایجاد شده، اما تولید آن نیازمند سفارش‌گذاری توسط شرکت‌های حمل و نقل است.
توليد،برقي،اتوبوس،وزارت،باتري،حمل

سرپرست معاونت حمل و نقل وزارت صمت؛
آقایی، سرپرست معاونت حمل و نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت در مورد تولید اتوبوس برقی در کشور در نشست خبری، گفت: برخی شرکت‌های داخلی از توانمندی تولید اتوبوس برقی به صورت مونتاژی برخوردارند.
بر اساس اعلام وزارت صمت، وی با بیان اینکه تکنولوژی و فناوری اصلی خودروهای برقی اعم از (اتوبوس و تاکسی) باتری آن است، افزود: در ابتدای مسیر تولید خودروی برقی، باتری این خودروها از طریق واردات تأمین شود تا به مرور شرکت‌های دانش‌بنیان درباره تولید باتری خودروهای برقی ورود کنند.
البته در حال حاضر یکی- دو شرکت داخلی به موضوع تولید ورود کرده‌اند و بر روی سل و پکینگ باتری خودروهای برقی کار کرده‌اند تا اینکه با افزایش سطح بتوانیم گلوگاه تولید این خودروها را نیز برطرف کنیم.
سرپرست معاونت حمل و نقل وزارت صمت با بیان اینکه چند شرکت خودروساز داخلی به موضوع تولید اتوبوس‌های برقی ورود کرده و نمونه‌هایی را ساخته‌اند، تاکید کرد: اما تولید اتوبوس برقی به‌دلیل شرایط قیمت باید بر اساس سفارش گذاری انجام شود لذا خودروساز باید سفارش را دریافت و سپس نسبت به تولید بر اساس برنامه سالانه اقدام کند.
وی اضافه کرد: ظرفیت تولید اتوبوس برقی در کشور توسط شرکت‌های داخلی بیش از هزار دستگاه است که فقط معطل سفارش‌گذاری است لذا اگر سفارش‌گذاری برای تولید این خودروها توسط شرکت‌های حمل و نقل انجام شود، بلافاصله وزارت صمت نسبت به موضوع تأمین و تخصیص ارز اقدام می‌کند.
آقایی گفت: با یک برنامه تولید متوالی و مستمر می‌شود، حداقل سالی هزار اتوبوس برقی تأمین می‌شود.
خبرنگار:رضا زارع