سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکذیب بازداشت علی پروین در ارتباط با پرونده کوروش کمپانی

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 19 خرداد 1403 - 11:13
اخبار منتشر شده در مورد بازداشت علی پروین در ارتباط با پرونده کوروش کمپانی به نقل از دادستانی تهران صحت ندارد.
دست،دروغ،پرونده،كوروش

از شب گذشته یک پیام دروغ به نقل از دادستان تهران در برخی کانال‌های خبری و گروه‌ها دست به دست می‌شود.
انتشار این خبر کذب در حالی صورت گرفته است که علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران تاکنون هیچ‌گونه اظهارنظری در مورد موضوع منتشره نداشته است.
در حالی این ادعای دروغ به نقل از علی صالحی در حال دست به دست شدن و انتشار در فضای خبری است که اساسا هیچ پرونده‌ای در رابطه با موضوع مورد اشاره علیه پروین تشکیل نشده و این فرد در پرونده کوروش کمپانی سمتی ندارد.
در همین رابطه یک مقام قضایی گفت: خبر بازداشت پروین در پرونده کوروش کمپانی دروغ بوده و مراتب اعلام پیشرفت پیگیری این پرونده از طریق مراجع قضایی انجام خواهد شد.
منبع: میزان