خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری فرد هتاک در اردبیل به اتهام ارتباط با موساد

تسنیم | اجتماعی و حوادث | جمعه، 18 خرداد 1403 - 17:12
دادستان مرکز استان اردبیل درباره دستگیری یک فرد هتاک به اتهام اهانت به مقدسات و ارتباط با افسران رده بالای موساد توضیحاتی داد.
اردبيل،قضايي،استان،موساد،نيابت،دادستاني

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جلال افاقی دادستان مرکز استان اردبیل در رابطه با جزئیات دستگیری یک فرد هتاک به اتهام جاسوسی برای موساد در این استان بیان کرد: روز جمعه هفته گذشته براساس نامه وزارت اطلاعات و نیابت قضایی دادستانی تهران وی دستگیر شد.
وی افزود: این فرد متهم به هتاکی‌های متعدد، اهانت به مقدسات و در موردی دیگر جاسوسی برای افسران رده بالای موساد است و براساس اسناد و مدارک موجود متهم است به اینکه از طریق شبکه‌های اجتماعی با افسران رده بالای موساد در ارتباط بوده است.
دادستان مرکز استان اردبیل افزود: برای این فرد در دادسرای تهران پرونده قضایی تشکیل شده بود و در این استان تحت تعقیب قرار داشت و بنابر نیابت قضایی که از دادستانی تهران به دادستانی اردبیل ارسال شد، تحت تعقیب قرار گرفت.
آفاقی گفت: نامبرده قصد داشت از طریق عبور از اردبیل، بستان آباد و در نهایت رفتن به ارومیه از کشور خارج شود.
وی تاکید کرد: وی براساس نیابت قضایی دریافت شده، در شهرستان اردبیل دستگیر شد.
انتهای پیام/