سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارزآوری صادرات شیرخشک به ۲۵۰ میلیون دلار رسید

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 16 خرداد 1403 - 15:59
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: بنابر آمار سال گذشته ۲۵۰ میلیون دلار شیرخشک به بازار‌های هدف صادر شده است.
شيرخشك،صادرات،تن،دپوي

سیاوش سلیمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار در ماه های فروردین و اردیبهشت ۲۰ هزار تن شیرخشک تولید شد، در حالیکه ۷ تا ۸ هزار تن در کشور مورد استفاده قرار می گیرد.
او از دپوی ۵۰ هزار تن شیرخشک در کارخانه ها خبر داد و گفت: صادرات شیرخشک با کندی در حال انجام است که با اصلاح ارزش پایه صادرات بدنبال توسعه صادرات هستیم.
سلیمی ادامه داد: با اصلاح ارزش پایه صادراتی و توسعه صادرات امکان کاهش دپوی شیرخشک مانده در کارخانجات و بهبود شرایط نقدینگی و پرداخت مطالبات دامداران وجود دارد.
رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: بنابر آمار صادرات شیرخشک سالانه ۲۵۰ میلیون دلار ارزآوری دارد که با احتساب کره و شیرخشک به ۵۰۰ میلیون دلار می رسد.
خبرنگار: آزاده محبی