خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رفع تصرف 117 هکتار از اراضی دولتی سیستان و بلوچستان

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 16 خرداد 1403 - 11:30
معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان از رفع تصرف 117 هکتار از اراضی دولتی این استان از ابتدای سالجاری تاکنون به ارزش 5 هزار و 851 میلیارد و 500 میلیون ریال خبر داد.
اراضي،شهرسازي،استان،دولتي،حفاظت،ملي،يگان،تصرف،هرگونه،اداره

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، حسینعلی کریمی از رفع تصرف 117 هکتار از اراضی دولتی این استان از ابتدای سالجاری تاکنون به ارزش 5 هزار و 851 میلیارد و 500 میلیون ریال خبر داد.
معاون املاک و حقوقی اداره‌کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این اراضی در قالب 9 پرونده با تلاش نیروهای یگان حفاظت در راستای انجام وظایف و تکالیف قانونی و صیانت از اراضی دولتی آزادسازی و به بیت المال بازگردانده شد، افزود: شهرستان های زاهدان و میرجاوه دارای بیشترین تعداد و سطح رفع تصرف اراضی استان در این مدت بوده‌اند.
وی تاکید کرد: یگان حفاظت راه و شهرسازی استان با توجه به مسئولیت و وظایف خود بدون اغماض با سودجویان و متعرضین به اراضی ملی و دولتی به شکل جدی و قانونی برخورد می‌کند.
معاون املاک و حقوقی اداره کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: شهروندانی که قصد خرید ملک در هر نقطه از شهرهای استان را دارند ابتدا استعلام لازم از اداره کل راه و شهرسازی در مرکز استان و ادارات راه و شهرسازی شهرستان‌های مختلف به عمل آوردند تا در دام اشخاص زمین خوار و سودجو گرفتار نشوند، چرا که هرگونه خرید، فروش، انعقاد قرارداد و تغییر شکل زمین‌های ملی و دولتی جرم محسوب شده و پیگرد قضایی دارد.
کریمی با بیان اینکه حفاظت و حراست از اراضی ملی نیازمند عزم و اراده جدی همگانی بوده و انتظار می‌رود مردم نیز در این زمینه مشارکت لازم را داشته و در راستای حراست از این اراضی گام بردارند، خاطر نشان کرد: شهروندان محترم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف و زمین خواری با ارسال پیامک به شماره 300041725 و یا شماره گیری تلفن گویای 4 رقمی 1656، هرگونه دخل و تصرف و یا تعرض و دخالت در اراضی ملی و دولتی را به یگان حفاظت اداره کل راه و شهرسازی استان اعلام کنند.
انتهای پیام/