خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چمران: سرپرست شهرداری تهران هنوز مشخص نشده است

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 16 خرداد 1403 - 10:53
رئیس شورای شهر تهران گفت: سرپرست شهرداری تهران هنوز مشخص نشده است.
تهران،شهردار،رياست،جمهوري،انتخابات،تاييد

مهدی چمران در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به ثبت‌نام علیرضا زاکانی؛ شهردار تهران در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: پس از تایید نامزدها از سوی کاندیداها، شهردار تهران نیز در صورت تایید باید نسبت به درخواست مرخصی خود اقدام کند و در نهایت در بازه زمانی تبلیغات ریاست جمهوری در مرخصی به سر خواهد برد.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا رایزنی برای انتخاب سرپرست برای شهرداری تهران در دوران انتخابات ریاست جمهوری شده است یا خیر گفت: تا این لحظه هنوز صحبتی نشده است ضمن اینکه شهردار تهران می‌تواند بنا بر شرایط هر کدام از معاونین یا مدیران خود را برای این سمت برگزیند.
چمران افزود: معرفی سرپرست از سوی شهردار تهران نیازی به تایید شورای شهر تهران ندارد.
رئیس شورای شهر تهران همچنین در ارتباط با بحث نظارت شورای شهر تهران رد هر گونه شائبه انتخاباتی از سوی زاکانی در انتخابات ریاست جمهوری گفت: قطعا علاوه بر اینکه ما خودمان این موضوع را رصد می‌کنیم شهردار تهران نیز تلاش خواهد کرد که به هیچ عنوان از ظرفیت شهرداری تهران برای حمایت یا علیه کاندیداها استفاده نکند و تنها شهرداری برای مشارکت و ترغیب شهروندان برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری تلاش خواهد کرد.
انتهای پیام/