خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ام‌باپه: کامپوس و انریکه ناجی من شدند

مشرق | ورزشی | چهارشنبه، 16 خرداد 1403 - 00:12
پس از اعلام رسمی انتقال کیلیان ام‌باپه به رئال مادرید، او امروز در تمرین تیم ملی فرانسه درباره اتفاقات اخیر صحبت کرد.
مادريد،رئال،لوئيس،اتفاقي،بازيكن،حقيقت

به گزارش مشرق، ام‌باپه در صحبت‌هایش از پیوستن به رئال مادرید ابراز خشنودی کرد و پرده از اتفاقی تکان دهنده در پاریس برداشت.
کیلیان ام‌باپه، کاپیتان تیم ملی فرانسه گفت: «من احساس آرامش می کنم.
رسمی شده است.
من بازیکن رئال مادرید هستم.
من خیلی خوشحالم، خیلی احساساتی هستم، این یک رویا است که به حقیقت پیوسته است.
اینجا جایی است که همیشه دوست داشتم باشم.
من خیلی هیجان زده هستم.
من خیلی متواضع به رئال مادرید می آیم.
این بزرگترین باشگاه در جهان است.»
او در پایان درباره اتفاقات فصل گذشته در پاری‌سن‌ژرمن گفت: «نمی‌توانم بگویم که در پاری‌سن‌ژرمن ناراضی بودم، اما برخی افراد و چیزهایی بودند که باعث نارضایتی من شدند.
پاری‌سن‌ژرمن با خشونت به من گفت که در این فصل بازی نخواهم کرد.
لوئیس انریکه و لوئیس کامپوس مرا نجات دادند.
این حقیقت است.»
ترک پاری‌سن‌ژرمن به صورت رایگان و به عنوان بازیکن آزاد اتفاقی بود که به شدت ناصر الخلیفی را آزرده خاطر کرد و فلورنتینو پرس توانست یک شکست بزرگ به مرد متمول قطری تحمیل کند.