خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ناگاساکی از دعوت سفیر اسرائیل برای مراسم صلح خودداری کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 15 خرداد 1403 - 13:18
مقامات شهر ناگاساکی ژاپن از دعوت سفیر اسرائیل برای شرکت در مراسم صلح به دلیل جنایت این رژیم در غزه خودداری کردند.
دعوت،اسرائيل،ناگاساكي،ژاپن،مراسم،شهر

مقامات شهر ناگاساکی ژاپن گفتند که سفیر اسرائیل در ژاپن هنوز به مراسم یادبود و صلح که سالانه در این شهر برگزار می‌شود، دعوت نشده است.
در عوض، آنها گفتند که نامه‌ای به سفارت اسرائیل در توکیو ارسال کرده اند که در آن خواستار آتش بس در غزه شده است.
شهر ناگاساکی در جنوب ژاپن این هفته ده‌ها کشور و منطقه را به رویداد نهم اوت در سالگرد حمله هسته‌ای ایالات متحده در سال ۱۹۴۵ که منجر به کشته شدن ۷۴۰۰۰ نفر شد، دعوت کرد.
اما شیرو سوزوکی، شهردار ناگاساکی گفت: «در مورد اسرائیل، وضعیت روز به روز در حال تغییر است...
بنابراین ما ارسال دعوت نامه را به حالت تعلیق در آورده ایم.»
سوزوکی گفت که نگرانی از برگزاری تظاهرات ضد اسرائیلی می‌تواند مراسم یادبود قربانیان بمب اتمی را مختل کند به همین دلیل از سفیر اسرائیل دعوت نشده است.
با توجه به وضعیت بحرانی بشردوستانه در غزه و افکار عمومی در جامعه بین‌المللی، نگرانی‌هایی در مورد خطر حوادث غیرمنتظره در طول مراسم وجود دارد.
مترجم: اعظم پورکند