خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ویترین تسنیم شماره 683/ «تو به ما جرأت طوفان دادی»

تسنیم | سیاسی، بین‌الملل | سه شنبه، 15 خرداد 1403 - 09:29
آیت الله خامنه ای در طول دوران رهبری خود پس از ارتحال امام(ره)، میراث امام را به بهترین نحو به پیش برده و ایران را به یک قدرت بزرگ منطقه ای تبدیل کرده و روح مقاومت در برابر مستکبران را در کل منطقه جاری و ساری کرده اند.
امام،تسنيم،الاقصي،صهيونيستها،ارتحال

امام خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در سخنرانی مهم امروزشان به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) تحلیل شنیده‌نشده‌ای از اهمیت طوفان الاقصی ارائه کرده و نقش آن را در تغییر معادلات و مناسبات منطقه و جهان بسیار جدی شمردند.
آیت‌الله خامنه‌ای در طول دوران رهبری خود پس از ارتحال امام(ره)، میراث امام را به بهترین نحو به پیش برده و ایران را به یک قدرت بزرگ منطقه‌ای تبدیل کرده و روح مقاومت در برابر مستکبران را در کل منطقه جاری و ساری کرده‌اند.
هر روز بخشی از مهمترین اخبار و گزارش‌های تسنیم را در ویترین تسنیم ببینید:
1- امام خامنه‌ای: صهیونیستها از طوفان الاقصی نجات پیدا نمی‌کنند
2- نظر 13 تحلیلگر دنیا درباره شکست و رسوایی صهیونیستها در غزه
3- بازتاب سخنان رهبر انقلاب در رسانه‌های عبری زبان
4- انتخابات؛ یک فرصت اما نه برای «دیده شدن»
انتهای پیام/