خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عامل تصادف خونبار در بندرعباس مشخص شد

مشرق | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 14 خرداد 1403 - 21:30
جانشین پلیس راه استان هرمزگان از جان باختن ۵تن بر اثر برخورد یک دستگاه وانت نیسان سوختبر با خودرو سواری سمند در محور" میناب_بندرعباس" خبر داد.
حادثه،امدادي،تصادف،پليس،ميناب،نيسان،باختند،وانت

به گزارش مشرق، سرهنگ ملک حسن محمدی، در تشریح این خبر اظهار داشت: در ساعت یک بامداد دوشنبه ۱۴ خرداد در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی۱۱۰ مبنی بر وقوع تصادف در محور" میناب _ بندرعباس" بلافاصله مأموران پلیس راه، عوامل انتظامی و امدادی به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: با حضور پلیس و تیم های امدادی در محل مورد نظر و بررسی های صورت گرفته مشخص شد، یک دستگاه وانت نیسان سوختبر قاچاق که در محور میناب به سمت شهرستان بندرعباس حد فاصل روستای چاه فعله شرقی در حال تردد بوده با یک دستگاه خودرو سواری سمند برخورد کرده است.
جانشین پلیس راه استان هرمزگان در ادامه بیان داشت: در این حادثه ۳ نفر از سرنشینان خودرو در صحنه تصادف در دم جان باختند و ۲نفر دیگر نیز به کمک عوامل امدادی و اورژانس به بیمارستان منتقل شدند که متأسفانه پس از رسیدن به بیمارستان به خاطرشدت جراحات وارده جان باختند.
این مسئول انتظامی در پایان ضمن تسلیت به خانواده های داغدار این حادثه، علت وقوع این تصادف را حرکت خلاف جهت وانت نیسان سوختبر اعلام کرد وگفت: خودروهای سوختبر با سرعت بسیار بالا تردد می‌کنند و همچون این حادثه ناگوار همیشه فاجعه در نزدیکی هر خودروی شوتی و سایرخودروهای عبوری است.