خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه: «اوماسنکویه» در دونتسک آزاد شد

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 13 خرداد 1403 - 22:47
وزارت دفاع روسیه امروز در بیانیه‌ای از آزادسازی «اوماسنکویه» در دونتسک و نیز کشته شدن ۱۳۰۵ نظامی اوکراینی در ادامه عملیات ویژه این کشور در ۲۴ ساعت اخیر خبر داد.
روسيه،اوكراين،نيروهاي،نظامي،ادامه،يگان،پرسنل،دشمن

به گزارش مشرق، وزارت دفاع روسیه امروز یکشنبه در بیانیه ای در خصوص روند ادامه عملیات ویژه روسیه در اوکراین در ۲۴ ساعت گذشته اعلام کرد: واحدهای یگان مرکز در نتیجه اقدامات موفقیت آمیز خود، شهرک «اوماسنکویه» در جمهوری خلق دونتسک را آزاد کردند.
وزارت دفاع روسیه در این خصوص می افزاید: واحدهای یگان شمال به پیشروی در عمق خطوط دفاعی اوکراین در منطقه خارکیف ادامه دادند؛ ۷ ضدحمله دفع شد و دشمن ۱۹۰ نیروی خود را از دست داد.
بیانیه مذکور در ادامه اضافه می‌کند: نیروهای مسلح روسیه مواضع خود را در خط مقدم بهبود بخشیدند؛ کی یف ۲۹۰ پرسنل نظامی و ۳ انبار مهمات از دست داد.
نیروهای مسلح اوکراین در دونتسک متحمل شکست شدند و ۵ ضدحمله دشمن دفع شد، تلفات دشمن بیش از ۳۶۰ پرسنل نظامی بود.
این بیانیه در ادامه می‌افزاید: تلفات نیروهای مسلح اوکراین در منطقه تحت مسئولیت یگان غرب بالغ بر ۴۶۵ پرسنل نظامی و یک تانک بود.
ضدحملات ارتش اوکراین که از پیش‌تر مقامات و رسانه های غربی و اوکراینی با آب‌وتاب فراوان وعده آن را داده بودند، سرانجام ۴ ژوئن (۱۴ خرداد سال ۱۴۰۲) بی‌سروصدا و بدون اعلام رسمی در محورهای مختلف آغاز شد و بنا بر گزارش‌ها، نیروهای اوکراینی نه تنها تاکنون موفق به شکست خطوط دفاعی ارتش روسیه و پیشروی چشمگیری نشدند، بلکه حجم زیادی از تجهیزات نظامی مدرن اهدایی غربی‌ها نیز در این ضدحملات نابود شده یا سالم به تصرف نیروهای ارتش روسیه درآمد.