خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کره‌جنوبی، ژاپن و آمریکا رزمایش‌های مشترک برگزار می‌کنند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 13 خرداد 1403 - 17:59
سئول، توکیو و واشنگتن پس از نشست امنیتی سه‌جانبه از برگزاری رزمایش‌های مشترک در تابستان امسال خبر دادند.
كره،شمالي،امنيتي،مشترك

وزارت دفاع آمریکا پس از نشست مشترک با مقامات ژاپن و کره جنوبی در حاشیه یک اجلاس امنیتی در سنگاپور، اعلام کرد سه کشور برای برگزاری رزمایش‌های مشترک در تابستان امسال موافقت کرده‌اند.
به گزارش رویترز، این سه کشور همچنین توافق کردند که در سال جاری یک چارچوب همکاری امنیتی سه جانبه ایجاد کنند.
کره شمالی پیش‌تر از رزمایش‌های نظامی با حضور آمریکا در منطقه انتقاد کرده و آن را «تحریک‌آمیز» و «خطرناک» خوانده بود.کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی هفته گذشته پس از آزمایش موشک‌های بالستیک خود اعلام کرد: «این آزمایش‌های موشکی به رقبای ما نشان خواهد داد که در صورت تحریک ما با چه عواقبی مواجه خواهند شد».
مترجم: زهرا نجفی