خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرداخت 5500 میلیارد مالیات به شهرداری‌های کردستان - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 13 خرداد 1403 - 14:13
مدیرکل امور مالیاتی کردستان گفت: در سال گذشته و دو ماهه اول امسال 5500 میلیارد ریال عوارض مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری های استان پرداخت شده است.
ماليات،استان،مالياتي،پرداخت،امور،موديان،سنندج،اداره،كمك

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مصطفی فعله‌گری ظهر امروز در دیدار با ماموستا فایق رستمی امام جمعه سنندج به ارائه گزارشی پرداخت و اظهار داشت: از آنجایی که مسئولیت و رسالت اداره امور مالیاتی در جامعه حساس است نیاز داریم جهت فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی از شخصیت‌های مهم و منتفذ استان از جمله حضرت‌عالی کمک بگیریم.
وی با بیان اینکه مردم حق دارند بدانند مالیات کجا هزینه می‌شود گفت: پرداخت مالیات یک بعد قضیه و بعد دیگر هزینه کرد مالیات است و ضروری است دستگاه‌های خدمت رسان هزینه‌کرد مالیات را اعلام کنند.
مدیرکل امور مالیاتی کردستان با اشاره به اینکه خرداد و تیر ماه فصل ارائه اظهارنامه مالیاتی و فرم تبصره صد است، تصریح کرد: با توجه به اینکه اقتصاد استان متکی بر کشاورزی و دامداری بوده و مشاغل استان ضعیف هستند هدف این است که بیشترین اطلاع‌رسانی و مشاوره را به مردم داشته باشیم که مودیان دچار مشکل نشوند.
وی با ذکر اینکه وظیفه امور مالیاتی صرفا وصول مالیات است و دخالتی در نحوه هزینه‌کرد مالیات نداریم، افزود: از ملزومات اطلاع رسانی معطوف به تمکین مودیان، اعلام محل مصرف مالیات در استان است که متأسفانه روایت درستی در جامعه وجود ندارد و اگر دستگاه‌های خدمت‌رسان و متولی در این مورد اطلاع‌رسانی کنند شاهد تغییر شگرفی در فرهنگ مردم نسبت به مالیات خواهیم بود.
فعله‌گری خاطرنشان کرد: در سال گذشته و دو ماهه اول امسال 5500 میلیارد ریال عوارض مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان پرداخت شده که این مبالغ کمک قابل ملاحظه‌ای در اداره مناطق شهری و روستایی است.
انتهای پیام/481/