سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کنگره ملی شهدای کاشان پس از 20 سال برگزار می‌شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 10 خرداد 1403 - 10:30
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کاشان ضمن اشاره به 300 عنوان برنامه در کنگره ملی شهدای کاشان گفت: کنگره ملی شهدای کاشان پس از 20 سال برگزار می شود.
كاشان،كنگره،شهرستان،ملي،شهداي،رزمندگان،برگزار

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان، سرهنگ کریم اکبری شامگاه چهارشنبه در اجلاسیه رزمندگان دفاع مقدس شهرستان کاشان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت به ویژه شهید آیت‌الله رئیسی اظهار داشت: امسال شاهد برگزاری کنگره ملی شهدای کاشان خواهیم بود و اقدامات در زمینه برگزاری این رویداد بزرگ فرهنگی در حال انجام است.
وی ضمن اشاره به درخشش رزمندگان کاشانی در هشت سال دفاع مقدس افزود: 300 عنوان برنامه ویژه کنگره ملی شهدای کاشان در نظر گرفته شده است و در این زمینه اقدامات و برنامه‌های مختلفی تا پایان سال پیش‌بینی شده است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان کاشان با بیان اینکه به تمامی شهدا، رزمندگان، جانبازان و ایثارگران خود افتخار می‌کنیم، ابراز داشت: کمیته‌های 15گانه در شورای سیاست‌گذاری کنگره ملی شهدای کاشان تشکیل شده است و هر کدام از کمیته‌ها بر اساس رسالت خود برنامه‌هایی را پیش‌بینی و اجرا می‌کنند.
وی ضمن اشاره به پیوست فرهنگی شهدایی تمام برنامه‌های شهرستان کاشان از مهمترین محورهای این کنگره قلمداد کرد و گفت: این دومین کنگره است که پس از 20 سال در شهرستان کاشان برگزار می‌شود درحالی که کنگره اول در سال 1382 برگزار شده است.
سرهنگ اکبری با بیان اینکه در شهرستان‌های بالای یک هزار شهید کنگره ملی شهدا برگزار می‌شود، تصریح کرد: این اتفاق به عنوان یک کار بزرگ فرهنگی با حمایت مسئولان شهرستان در سال جدید رقم می‌خورد و تمامی مسئولان مربوطه در این کنگره ملی نقش‌آفرینی کردند.
انتهای پیام/801