خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعزام بیش از 44000 زائر ایرانی به سرزمین وحی

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 09 خرداد 1403 - 18:30
پروازهای حج تمتع 1403 به مقصد فرودگاه های مدینه منوره و جده انجام می گیرد و این پروازها که از بامداد 24 اردیبهشت ماه آغاز شده همچنان ادامه دارد.
زائران،ايراني،پرواز،مكرمه

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، غلامرضا رضایی؛ رئیس ستاد مکه مکرمه در حج تمتع 1403 با اعلام اینکه پرواز زائران ایرانی بدون مشکل خاصی در حال انجام است، اظهار کرد: خوشبختانه با برنامه‌ریزی‌های انجام شده و همکاری دست‌اندرکاران دو کشور این پرواز‌ها به خوبی در حال انجام است.
وی افزود: از زمان شروع پرواز‌ها تا پایان ظهر امروز نهم خردادماه طی 17 روز 195 پرواز برای اعزام زائران ایرانی صورت گرفته است که زائران ایرانی از فرودگاه‌های مدینه و جده وارد سرزمین وحی شده‌اند.
رئیس ستاد مکه مکرمه تصریح کرد: تاکنون 44 هزار و 815نفر از کشورمان وارد سرزمین وحی شده‌اند و این روند همچنان ادامه دارد.
آخرین پرواز زائران ایرانی 21 خرداد انجام می‌گیرد.
وی افزود: پرواز زائران ایرانی به عربستان از 21‌ ایستگاه پروازی انجام می‌گیرد و این پرواز‌ها با سهولت و همکاری دو کشور در حال انجام است.
انتهای پیام/