خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

در جلسه روسای بانک مرکزی و سازمان بورس چه گذشت؟

تسنیم | اقتصادی | سه شنبه، 08 خرداد 1403 - 19:31
درجلسه یکساعته رئیس کل بانک مرکزی و رئیس سازمان بورس که امروز برگزار شده بود، چه مباحثی مطرح شد؟
بانك،مركزي،جلسه،بورس،رئيس،سازمان،اوراق،بازار،سرمايه

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،‌ جلسه رئیس کل بانک مرکزی با رئیس سازمان بورس یکی از مهمترین اخبار امروز برای بازار سرمایه بود؛ امروز رئیس سازمان بورس به منظور بررسی راه‌های تقویت شاخص های بورس به میرداماد رفت و با رئیس کل بانک مرکزی گفتگو کرد.
این گفتگو بعد از جلسه ستاد اقتصادی دولت و به پیشنهاد رییس سازمان بورس و اوراق بهادار تشکیل گردید که حدود یکساعت به طول انجامید.
در این جلسه مجید عشقی به بیان دغدغه ها و نگرانی های خود در خصوص آثار سیاست های بانک مرکزی بر بازار سرمایه و همچنین راهکارهای پیشنهادی برای خروج از وضعیت موجود پرداخت.
رییس بانک مرکزی نیز ضمن سازنده مطرح نمودن جلسه و مباحث مطرح شده، اطمینان خاطر دادند که ضمن تذکرات جدی به شبکه بانکی جهت رعایت سقف نرخ سود، برخوردهای انضباطی موثری را با اعضای هیات مدیره بانک های خاطی بعمل آورده و مراتب را نیز به نحو مقتضی اطلاع رسانی نمایند.
همچنین تفاهم شد بانک مرکزی تدابیر لازم در خصوص افزایش میزان ریپو اوراق خزانه خریداری شده توسط نهادهای مالی بازار سرمایه در شبکه بانکی را اتخاذ نماید.
در سوی دیگر نیز مقرر شد توسط سازمان بورس و اوراق بهادار تذکرات لازم به مدیران برخی صندوق هایی که تبلیغات گمراه کننده در نحوه اعلام نرخ ها دارند داده شود.
در این جلسه موضوعات مهم دیگری نیز مورد بحث قرار گرفت که متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.
انتهای پیام/