خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طالبان: سران «تی‌.تی‌.پی» در افغانستان حضور ندارند - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 08 خرداد 1403 - 14:31
ذبیح الله مجاهد، سخنگوی طالبان در واکنش به اظهارات تهدیدآمیز وزیر کشور پاکستان تاکید کرد سران تحریک طالبان پاکستان (تی.تی.پی) در خاک افغانستان حضور ندارند.
پاكستان،طالبان،افغانستان،خاك،كشور

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان در واکنش به اظهارات وزیر کشور پاکستان گفت سران تحریک طالبان پاکستان(تی‌تی‌پی) در خاک افغانستان حضور ندارد.
مجاهد اظهار تصریح کرد: ما ادعای حضور سران تحریک طالبان در خاک افغانستان را رد می‌کنیم و به هیچکس اجازه نمی‌دهیم از خاک این کشور علیه دیگران استفاده کند همچنین نیز خواستار جنگ در پاکستان نیستیم.
«محسن نقوی» وزیر کشور پاکستان روز گذشته در یک کنفرانس خبری در لاهور گفت: ما از حکومت سرپرست افغانستان می‌خواهیم سران تحریک طالبان پاکستانی (تی‌.تی‌.پی) از جمله «نور ولی محسود» را بازداشت کرده و به پاکستان تحویل دهد تا روابط دوستانه دو کشور حفظ شود.
وی همچنین اظهار داشت: ما خواستار روابط خوب با افغانستان هستیم و این زمانی امکان‌پذیر است که آنها با ما همکاری کنند و اجازه ندهند از خاک افغانستان علیه دیگران استفاده شود.
نقوی در پاسخ به این سوال که در صورت عدم همکاری طالبان، پاکستان چه خواهد کرد، گفته بود: «دولت تصمیم یکجانبه خواهد گرفت».
انتهای پیام/.