خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش قیمت موبایل با وجود ادعای عدم تخصیص ارز

تسنیم | اقتصادی | سه شنبه، 08 خرداد 1403 - 14:31
در حالی برخی به دلیل تاخیر در تخصیص ارز واردات تلفن همراه اقدام به حاشیه سازی و اعتراض کرده اند که اتفاقا قیمت ها در همین بازه رو به کاهش بوده است.
تلفن،همراه،شاهد،واردات

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی بازار نشان می‌دهد که طی روزهای اخیر و به دنبال ثبات نسبی در بازار ارز، شاهد کاهش قیمت تلفن های همراه بوده‌ایم.
این اتفاق در حالی رخ داده است که طی هفته‌های گذشته برخی نسبت به عدم تخصیص ارز واردات تلفن همراه اعتراض داشته اند.
با این وجود این اتفاقات تغییری در روند قیمت تلفن همراه ایجاد نکرده و طی روزهای گذشته عملا شاهد کاهش قیمت‌ها بوده‌ایم.
با توجه به این که اگر عرضه تلفن همراه در بازار کاهش پیدا می‌کرد باید شاهد افزایش نرخ می‌بودیم، می‌توان نتیجه گرفت که احتمالاً تغییری در رویه واردات رخ نداده است.
با در نظر گرفتن این مسئله، در حقیقت شاهد اقداماتی در جهت حاشیه‌سازی در حوزه واردات تلفن همراه بوده‌ایم.
انتهای پیام/