خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زخمی شدن پلیس صهیونیست در قدس اشغالی

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 07 خرداد 1403 - 16:13
حمله با سلاح سرد در شهر قدس اشغالی منجر به زخمی شدن یکی از عناصر پلیس رژیم اسرائیل شد.
رژيم،اسرائيل،حمله،اشغالي،قدس

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، رسانه های رژیم اسرائیل بعد از ظهر امروز دوشنبه از وقوع حمله با سلاح سرد در شهر قدس اشغالی واقع در کرانه باختری خبر دادند.
بر اساس این گزارش‌ها، در اثر حمله با سلاح سرد در «باب الخلیل» یکی از ورودی‌های در بخش قدیمی قدس اشغالی، یکی از عناصر پلیس رژیم اسرائیل زخمی شده‌ است.
هنوز از سرنوشت مجری این عملیات و اینکه این حادثه عملیات ضدصهیونیستی بوده یا جنایی، خبری مخابره نشده است و برخی از منابع عبری از تیراندازی نظامیان صهیونیست به سمت وی خبر می‌دهند.
رژیم اسرائیل بامداد امروز در غرب شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه مرتکب جنایت تازه‌ای در حق غیرنظامیان و آورگان شد که در اثر آن 45 نفر در این حمله و جنایت به شهادت رسیده و نزدیک به 300 تن دیگر نیز زخمی شدند.
انتهای پیام/