خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بادامچیان: مؤتلفه اسلامی به دنبال حزب بازی نیست

تسنیم | سیاسی | یکشنبه، 26 خرداد 1398 - 20:27
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی گفت: هیئت‌های این حزب با فرمایش امام خمینی(ره) متحد شد و در فعالیت‌هایش به دنبال حزب بازی و تشکیلات سیاسی خاص نبوده است.
مؤتلفه،اسلامي،حزب،امام،دبيركل،شهادت،بادامچيان،خميني،ره

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در مراسم گرامیداشت شهدای این حزب اظهار داشت: همواره انسان‌های ارزشمندی برای خدا قیام کرده و در مسیر جهاد و شهادت قدم برداشته‌اند، برخی به شهادت رسیدند و برخی در انتظار شهادت هستند.
وی افزود: مبارزه با طاغوت و تلاش برای پیروزی انقلاب اسلامی مسیری بسیار ارزشمند بود، در آن دوره جهان دوقطبی بود و ما تحت رهبری امام خمینی(ره) توانستیم راه حق و دین را طی کنیم.
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی اظهار داشت: هیئت‌های مؤتلفه اسلامی با فرمایش امام خمینی(ره) متحد شد و در فعالیت‌های خود به دنبال حزب بازی و تشکیلات سیاسی خاص نبوده است، مؤتلفه در خط ولایت حرکت کرده است.
بادامچیان خاطرنشان کرد: ترور منصور، نخست‌وزیر آمریکایی رژیم پهلوی آغاز حرکت جهادی مسلحانه در انقلاب بود که با هدف الهی و با تدبیر و سیاست انجام گرفت.
وی گفت: هیئت‌های مؤتلفه سال 41 با محوریت امام خمینی(ره) شکل گرفت و رژیم باورش نمی‌کرد که روزی گروه‌های اسلامی با هدایت امام راحل بتوانند رژیم را سرنگون کنند.
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به سفر نخست‌وزیر ژاپن به تهران، گفت: در این سفر، ترامپ شکسته و تحقیر شد.
بادامچیان همچنین درباره روحانی شهید خرسند، امام جمعه کازرون، گفت: این روحانی وارسته از اعضای شورای مرکزی مؤتلفه بود که در شب قدر ماه رمضان به شهادت رسید.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: مؤتلفه در نیم قرن اخیر در راه اسلام و انقلاب اسلامی تلاش‌های بسیاری داشته است، گرچه مورد ناملایمت‌هایی هم قرار گرفته است، اما به مسیر خود ادامه خواهد داد.
انتهای پیام/