خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راز قتل مرد 33 ساله در ایوان برملا شد

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 05 خرداد 1403 - 17:53
فرمانده انتظامی استان ایلام گفت: با تلاش ماموران انتظامی شهرستان ایوان قاتلان مرد 33 ساله که اواخر سال گذشته در شهرستان ایوان به قتل رسیده بود دستگیر شدند.
ايوان،شهرستان،سلماني،مسموم،مسموميت،كارآگاهان،مقتول،ايلام

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، سردار جمال سلمانی اظهار داشت: در پی گزارش مرگ مشکوک مردی 33 ساله در اواخر سال گذشته در یکی از روستاهای شهرستان ایوان بررسی پرونده در دستور کار، کارآگاهان پلس آگاهی این شهرستان قرار گرفت.
وی گفت: با حضور ماموران انتظامی در محل مشخص شد مرد جوانی به دلیل نامعلومی مسموم شده و پس از انتقال به بیمارستان ایوان به علت شدت مسمومیت فوت می کند.
فرمانده انتظامی ایلام تصریح کرد: کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان ایوان با هماهنگی مقام قضائی موفق شدند با تحقیقات لازم واقدامات خاص پلیسی 2 نفر که باعث مسمومیت و فوت جوان 33 ساله شده بودند بعد از مدتی شناسایی ودستگیر کنند.
سردار سلمانی با بیان اینکه برابر اعلام پزشکی قانونی علت مرگ مقتول نوشیدن آب میوه مسموم بوده است تصریح کرد : متهمان پس از مواجهه شدن با مدارک و مستندات پلیس به ناچار لب به اعتراف گشودند و اختلافات شخصی با مقتول را عامل این قتل عنوان کردند.
وی گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی تحویل داده شدند.
انتهای پیام/