خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شور والیبال به اوج رسید +فیلم

مشرق | ورزشی | یکشنبه، 26 خرداد 1398 - 18:42
با وجود اینکه بازی ایران و روسیه از هفته سوم والیبال لیگ ملت های جهان عصر امروز یکشنبه برگزار می شود اما از صبح تاکنون هزاران نفر از هواداران در جلوی سالن غدیر به صف ایستاده اند.
اروميه،سالن،ساعت،بازي،الغدير،لهستان،نفري

به گزارش مشرق، آخرین بازی‌های هفته سوم مسابقات والیبال لیگ ملت‌های جهان ۲۰۱۹ با بازی تیم لهستان با کانادا ساعت ۱۵:۳۰ و روسیه با ایران ساعت ۱۸:۳۰ عصر امروز یکشنبه در سالن شش هزار نفری غدیر ارومیه برگزار می شود.
از دو روز گذشته همزمان با آغاز بازی ارومیه حال و هوای والیبالی به خود گرفته و روز گذشته نیز بازی باخته ایران با لهستان به همت هواداران به بردی شیرین تبدیل شد.
مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4
دانلود
با وجود اعمال محدودیت‌های ترافیکی بیشتر از هواداران مسیر سالن را در گرما با پای پیاده طی کرده اند بانوان نیز با شور وصف نشدنی در حال راهی شدن به سمت سالن شش هزار نفری ارومیه هستند.
با وجود چند ساعت مانده به بازی حساس ایران و روسیه صدها نفر ازتماشاگران پرشور ارومیه ای با در دست داشتن پرچم مقدس کشورمان در زیر نورخورشید و گرمای هوا منتظر باز شدن درب‌های سالن الغدیر ارومیه هستند تا دوبارره غوغایی دیگر در سالن الغدیر ارومیه برپا کنند.
تا دقایقی دیگر تیم ملی والیبال کانادا و لهستان مقابل هم صف آرایی خواهند کرد و تیم ملی کشورمان ساعت ۱۸:۳۰ با روسیه در سالن ۶هزار نفری الغدیر ارومیه روبرو خواهند شد.