تخریب یک منزل مسکونی در آبدانان در پی انفجار گاز
تسنیم
|
استانها
|
شنبه، 05 خرداد 1403 - 12:53
حفر غیراصولی کانال و برخورد دستگاه حفاری با لوله گاز شهری در آبدانان یک واحد مسکونی تخریب و 2 نفر فوتی و 2 مجروح به جای گذاشت.

فرماندار آبدانان در گفت و گو با خبرگزاری تسنیم از ایلام در این باره، اظهار داشت: علت وقوع این حادثه عدم رعایت نکات ایمنی توسط پیمانکار شرکت « های وب » جهت حفاری بوده است.
محمد رحمانی با بیان اینکه این حفاری غیر اصولی سبب برخورد دستگاه حفاری با لوله ی گاز شهری در خیابان امامزاده سید صفی الدین محمد (ع) منجر به انفجار شد، افزود: این حادثه یک واحد مسکونی تخریب، 2 فوتی و 2 مجروح به جای گذاشت.
وی با بیان اینکه مجروحین به مراکز درمانی جهت درمان انتقال داده شدهاند، گفت: یکی از مجروحان که صاحب واحد مسکونی بوده به شدت دچار سوختگی شده و مجروح دیگر نیز که از کارگران بوده به شدت زخمی شده است.
انتهای پیام/180/