خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حماس: دولت آمریکا مسئول ادامه جنگ در غزه است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 03 خرداد 1403 - 00:01
سامی ابوزهری از رهبران ارشد جنبش حماس در اظهاراتی تاکید کرد که دولت آمریکا مسئول ادامه جنگ در غزه است.
رژيم،جنگ،اشغالگران،اشغالگر،غزه،صهيونيستي،ادامه،ابوزهري،دستاوردي

به گزارش بامداد شنبه خبرگزاری سما فلسطین، سامی ابوزهری به شبکه الجزیره، گفت: ما هیچ نیروی نظامی خارجی را در نوار غزه نمی‌پذیریم.
رژیم اشغالگر صهیونیستی علاقه‌ای به دستیابی به توافق برای توقف جنگ ندارد.
گردان‌های القسام در صورت ادامه جنگ و طولانی شدن آن آماده مقابله با رژیم اشغالگر هستند.
این عضو ارشد حماس در ادامه با تاکید بر اینکه، اشغالگران نتوانستند مقاومت را از پا درآورند یا تضعیف کنند، گفت: سردرگمی بزرگی در میان اشغالگران وجود دارد و ارتش آن بی هدف می‌جنگد.
ابوزهری افزود: دولت آمریکا در جنگ علیه مردم فلسطین شریک است و تجاوزات رژیم اشغالگر را توجیه می‌کند و دولت بایدن با تامین تسلیحات و تجهیزات اشغالگران، مسئول ادامه جنگ است.
وی همچنین گفت: اشغالگران باید از گذرگاه رفح عقب نشینی و آن را برای ورود کمک‌ها بازگشایی کنند.
پس از گذشت بیش از هفت ماه از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.
رژیم صهیونیستی طی این مدت دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهاد‌های امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.
رژیم اشغالگر این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از هفت ماه نتوانسته گروه‌های مقاومت در یک منطقه کوچک را که سال‌ها در محاصره است، به تسلیم وا دارد و همراهی افکار عمومی جهانی را به خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در غزه، از دست داده است.
منبع: ایرنا