خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقبال از پیکر شهید آل‌هاشم در فرودگاه تبریز + فیلم - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 02 خرداد 1403 - 20:30
پس از تشییع باشکوه امروز شهدای خدمت در تهران، پیکر شهید آل هاشم نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی برای تشییع و خاکسپاری به تبریز منتقل شد.
شهيد،تشييع،تبريز،پيكر،مراغه،شهداي،ساعت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، پس از تشییع باشکوه امروز‌ شهدای خدمت در تهران، پیکر شهید آل‌هاشم نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی برای تشییع و خاکسپاری به تبریز منتقل شد.
به گزارش تسنیم، مراسم تشییع پیکر مطهر شهید آیت الله آل هاشم، امام جمعه تبریز و شهید مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی فردا پنجشنبه ساعت 9:30 از میدان شهدا تا میدان ساعت تبریز برگزار می‌شود.
پیکر شهید آیت الله آل هاشم پس از تشییع برای تدفین به وادی رحمت تبریز انتقال می‌یابد.
محمدی ادامه داد: پیکر امام جمعه تبریز فردا در گلزار شهدای وادی رحمت تبریز به خاک سپرده خواهد شد و مراسم ترحیم نیز بعد از ظهر همان روز برگزار می‌شود.
مراسم ترحیم و شام غریبان با هم از ساعت 16:30 تا 19 در مصلی تبریز منعقد می‌شود.
وی در خصوص مراسم تدفین استاندار شهید آذربایجان شرقی نیز گفت: پیکر شهید رحمتی نیز پس از تشییع به شهرستان مراغه منتقل خواهد شد و پس از تشییع پیکر وی میان مردم مراغه روز جمعه در گلزار شهدای گلشن این شهر به خاک سپرده می‌شود.
فرماندار شهرستان ویژه مراغه هم گفت: آیین تشییع و تدفین شهید راه خدمت دکتر «مالک رحمتی» ساعت 10 روز جمعه پیش‌رو مصادف با چهارم خردادماه در مسجد شهدای این شهرستان برگزار می‌شود.
مرتضی مینویی افزود: تشییع و تدفین این شهید راه خدمت از مقابل مسجد شهدا به طرف میدان مصلی برگزار می‌شود و پس از اقامه نماز در میدان مصلی، پیکر مطهرش به گلزار گلشن شهدا انتقال می‌یابد.
به گفته وی مجلس ترحیم فرزند برومند مراغه شهید دکتر «مالک رحتمی» و بزرگداشت شهدای راه خدمت ساعت 16 تا 18.30 همان روز در مسجد جامع مراغه برای برادران و همچنین در مسجد شهدا برای بانوان برگزار خواهد شد.
.
انتهای پیام/